ARBEIDSRECHT & PERSONEELSADVIES

voor werkgevers én werknemers

 

OVER ME 

Mijn naam is Mary Ernst, geboren en getogen in Brabant. 

Ik ben in mijn werkzame carriere in 1997 gestart als allround belastingadviseur bij een regionaal middelgroot accountantskantoor.  Al vrij snel heb ik me na deze start gespecialiseerd in fiscale zaken met betrekking tot werknemers. Het op fiscaal gebied bezig zijn met personeel bracht al snel aanverwante personeelsvraagstukken met zich mee. Een verdere specialisatie op het gebied van arbeidsrecht kon dan ook niet uitblijven. 

In mijn functie van juridisch adviseur bij diverse accountantskantoren, heb ik de afgelopen ruim 20 jaar vele werkgevers in verschillende branches geadviseerd op het gebied van personeel. Een praktische aanpak zonder ingewikkelde termen en wetsartikelen voerden hierbij de boventoon, waarbij uiteraard het te behalen doel niet uit het oog werd verloren. Nog steeds is dat de manier waarop ik het liefste adviseer. 

Aangezien ikzelf de afgelopen twee decennia mijn juridische werkzaamheden ook als werknemer heb mogen uitvoeren, weet ik als geen ander hoe het voelt als het op de werkvloer net even anders loopt dan gewenst. Ook voor jou als werknemer ben ik hierdoor een deskundige gesprekspartner en adviseur. 
Mr. A.M.H. (Mary) Ernst

mary@mearbeidsrecht.nl

06 - 12 20 14 29 

 

 
Mr. A.M.H. (Mary) Ernst

Opbellen
E-mail