ARBEIDSRECHT & PERSONEELSADVIES

voor werkgevers én werknemers


ME VOOR WERKNEMERS

ME is er ook voor werknemers.  Aangezien ME zelf 20 jaar, binnen verschillende organisaties, als werknemer werkzaam is geweest, weet ME hoe het voelt om de rol als werknemer te vervullen. Hoe goed de werkrelatie ook is, soms gebeuren er dingen waardoor de relatie onder druk komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan langdurig ziekteverzuim waarbij jouw werkgever zich niet aan de daarbij geldende regels houdt. Of wanneer je opziet tegen een beladen functionerings- of beoordelingsgesprek. Of heb je het idee dat jouw werkgever je liever kwijt is dan rijk of heb je deze boodschap al gekregen? 


Deskundig advies

In dergelijke situaties is het zinvol een deskundige in te schakelen die het klappen van de zweep kent. In de emotionele sfeer die rond geschillen met een werkgever hangt, is ME jouw rots in de branding en de expert die je helpt geschillen met jouw werkgever op een goede manier op te lossen. 

ME is jouw juridisch adviseur die gaat voor het hoogst haalbare.  Kalm, warm, tactvol en inlevend waar dat kan, maar ook hard, confronterend en grenzen stellend als de situatie erom vraagt. Altijd onderbouwd vanuit de expertise die ME de afgelopen decennia als professional heeft opgebouwd. 


Respectvol en professioneel

Desgewenst gaan we samen een gesprek aan met jouw leidinggevende, HR-manager of directeur. Dit op een respectvolle en professionele manier. ME doet er alles aan om er de beste oplossing voor jou uit te halen. 

ME begint met een luisterend oor! Voor het eerste persoonlijke (kennismakings-)gesprek breng ik geen kosten in rekening.

 

 


Opbellen
E-mail